Skip to main content
 Polderflora Camping & Chalets | Rietveldsepad 4b, 2409 AA Alphen a/d Rijn | info@polderflora.nl | Tel: +31 614553893

Reserveren 2023 

De camping is geopend tot 8 oktober 2023

Een standaard- of comfortplaats reserveren is mogelijk vanaf 4 nachten. Wilt u korter dan 4 nachten verblijven, dan kunt u vooraf geen reservering maken. Wel kunt u een dag van te voren telefonisch informeren of er nog beschikbaarheid is. 

Voor de blokhutten geldt een minimum verblijfsduur van 3 nachten.

Wij houden plaats vrij voor wandelaars en fietskampeerders met een trekkerstentje voor 1 of 2 nachten. Voor de zekerheid kunt u zich op de aankomstdag telefonisch aanmelden. Let op: geen aankomst op zondag.

Online - Hieronder kunt u reserveren via het online boekings- systeem.

Email - Komt u er niet uit of heeft u specificieke vragen? stuur ons gerust een mailtje. 

Telefonisch - Wilt u liever telefonisch contact? Dan kunt u bellen naar 06- 1455 3893. Maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur. 

Aankomst: 

maandag tot en met zaterdag

camping- vanaf 13.30 uur / huisjes- vanaf 14.00 uur

geen aankomsten op zondag

Vertrek:

alle dagen van de week

camping- voor 12.00 uur / huisjes- voor 10.00 uur

Betalingsverplichting:

Bij het reserveren gaat u een betalingsverplichting aan; alle gereserveerde nachten worden in rekening gebracht. Wilt u geen risico nemen, dan raden wij u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Nieuw in 2023: energiemanagementsysteem

Ook wij ontkomen niet aan de stijgende energieprijzen, vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om elke kampeerplaats van een elektrameter te voorzien die via software op afstand kan worden uitgelezen. In het dagtarief is "normaal" gebruik van 5kWh inbegrepen. Eventueel meerverbruik zal bij vertrek in rekening worden gebracht. Het huidige tarief voor meerverbruik staat momenteel op €0,75 per kWh.

Camping

"Natuurlijk overnachten in de Randstad."